Taunon ja Nellin lorusuunnistus

Perjantaina 25.8. Tauno ja Nelli osallistuvat Espoo-Päivään! Tervetuloa mukaan lorusuunnistukseen, jonka teille tarjoaa kirjailija Anna Maria Mäki. Samaan aikaan Sanariihen Seija johdattaa ikäihmiset Pohjan akan runojen pariin verkkaisella luontopolulla, jonka pätteeksi juomme päiväkahvit ja kisaamme visaisen Espoo-aiheisen tietokilpailun. Yllätyspalkinto odottaa voittajaa. Lopuksi itse Coach Kari järjestää hauskaa puuhaa koko katraalle! Tapahtuma on Tapiolan urheilupuiston alueella, maksuton ja leppoisa koko perheen yhteinen hetki. Lisätietoja: seija.helander@sanariihi.fi

Ohjelma: 14:00 lähtö luontopolulle* 14:45 lapsille pieni välipala, senioreille päiväkahvit sisätiloissa 15:00 lapsille Coach Karin sisäpelikenttä, aikuisille Espoo-aiheinen tietovisa, leppoisaa yhdessäoloa, mahdollisuus osallistua lasten perinnepelirasteihin * Lasten kokoontumispaikka on Esport Arenan pääovilla. Seniorit rakennuksen takana Metro Arenan parkkipaikalla, josta on lyhyempi matkapuistopolulle. Säävaraus: sateen sattuessa siirrämme koko tapahtuman Esport Arenan sisätiloihin. Esillä on Pohjan akan runokirjoja, luomusuklaata, lähihunajaa ja suloisia Taunon ja Nellin teemukeja sekä ”Manna ja mahaluu”-lastenkirjoja. ”Tauno ja Nelli evakkomatkalla”-satukirjaavoi tilata ennakkoon: se ilmestyy lokakuussa 2017. Myynti käteisellä tai kotiin postitetulla laskulla. Tapahtumaa tukee Espoon kaupungin kulttuurilautakunta.

Kuva: Suomi100/Markku Lempinen