Lukijapalautetta lapsilta

October 16, 2017

Ennen kuin kirja meni painoon, käsikirjoitusta koeluettiin yhdessä vantaalaisessa ja yhdessä espoolaiskoulussa. Tämän sivun palautteen sain vantaalaiskoululaisilta.

 

On monta tapaa saada kirjailija liikuttumaan ja innostaa häntä kirjoittamaan aina vain lisää. Vantaalta saapunut kirjepino on ihanan paksu. Luen sitä aina, kun kaamos tuntuu tihenevän liikaa. Silloin näen taas auringon, iloisen keltaiset lehdet ja hymyilevän hauvan kujalla.

 

 

- On, tosi kivaa!

 

- Varmasti aion!

 

 

 - Hauskinta on itse kirjoittaminen ja tietenkin tarinoiden keksiminen. Seuraava Tauno ja Nelli -kirja on jo työn alla, ja kuvittaja-Anne luonnostelee sen kuvia! En millään malttaisi olla kertomatta siitäkin tarinasta, mutta se on vielä salaisuus.

 

- Tykkään hirmuisesti olla kirjailija. Huomenna, tiistaina (17.lokakuuta), juhlimme "Tauno ja Nelli evakkomatkalla" -kirjan synttäreitä. Kaikki lapset (ja miksei aikuisetkin) ovat tervetulleita Lelumuseo Hevosenkenkään Espoon Tapiolassa. Juhlat alkavat kello 16:30 ja päättyvät kello 18:00. Tiedossa on satutuokio, musiikkia ja askartelua. Paikalla itse nallekarhut! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nallet Facebookissa
Yhteystiedot

 

Puh.​ 050-4328891

seija.helander@sanariihi.fi

Finland

​​​

© 2017 Seija Helander. 

Proudly created with Wix.com

Tauno ja Nelli on osa

Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

  • Facebook Social Icon