Tauno ja Nelli Äinään kirjapäivillä

May 17, 2018

Syyskuussa Taunoa ja Nelliä pääsee tapaamaan Iso-Äiniön kylällä kirjallisuustapahtuma Äinään kirjapäivillä. Sitä ennen ilmestyy kirjasarjan toinen osa, Tauno ja Nelli ja Hirmuinen Sanahiiri. Anne Stoltin kuvitus on jälleen kerran satumainen. Tarina vie mukanaan koulunpenkille.

 

Kesäkuun alussa Coach Karin kesäleirillä Espoossa Taunolla ja Nellillä on oma leikkiryhmänsä, jossa askarrellaan, lorusuunnistetaan ja leikitään sanoilla. Leiri osoittautui huippusuosituksi, mukaan on tulossa lähes kolmesataa lasta.

 

Toivottavasti tapaamme tapahtumissa, leireillä ja kirjajuhlilla. Kesäkin on ehtinyt aivan yllättää nallet.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nallet Facebookissa
Yhteystiedot

 

Puh.​ 050-4328891

seija.helander@sanariihi.fi

Finland

​​​

© 2017 Seija Helander. 

Proudly created with Wix.com

Tauno ja Nelli on osa

Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

  • Facebook Social Icon