Coach Kari Camp -kesäleiri

Taunolla ja Nellillä oli oma puuhapaja Coach Karin kesäleirillä Espoossa. Kaksi viikkoa lapset leikkivät ja liikkuivat Esport Centerin huikeissa tiloissa, perjantaisin käytiin juuri avatussa Extreme-sisähuvipuistossa. Joka päivä jokainen lapsi sai itse valita kaksi aktiviteettia, joihin osallistui. Tarjolla oli mailapelejä, perinneleikkejä, fudista, säbää, voimisteua ja akrobatiaa, tanssia, pesistä, ultimate frisbeetä, Coach Karin höpöhöpöleikkejä sekä tietenkin Taunon ja Nellin puuhapaja, jossa askarreltiin, rakennettiin Lukumaja, esitettiin teatteria, pidettiin Putous-Talent-pukukisa, pelattiin lautapelejä ja paljon muuta. Keskiviikkona Taunon ja Nellin pikkutaiteilijat päättivät, millaisia palkintoja leirillä jaetaan: oli keppiskisan voittoa, reiluinta leiriläistä ja parhainta temppuilijaa. Huikea meininki! Ensimmäisen viikon huippu-urheiijavieras, jääkiekkoilija Jere Lehtonen, osallistui askarteluhetkeen ja teki omaa nimeään kantavan mitalin Tunnollisimmalle leiriläiselle. Toisella viikolla vieraanamme ollut pyörätuolikelaaja Amanda Kotaja opetti lapsille erilaisia para-lajeja, joista sokeajuoksu taisi olla suosituin.

Tässä kuvia ja fiiliksiä vuoden parhaalta kesäleiriltä.

Jere Lehtinen askarteli Tunnollisimman leiriläisen mitalin.

Amanda Kotajan rastilla riitti vilinää ja vilskettä.

Taunolta irtosi pää ulkoleikeissä! Onneksi oli monta hoivaajaa ja sairaanhoitaja paikalla.

Leiriläiset yhteiskuvassa Hongan veikkausliigajoukkueen kanssa.

Lapset pelasivat matsin Honkaa vastaan, tuli tasapeli.

Tauno ja Nelli mukana luontoretkellä.

Kirjailija piti lapsille lukutuokion.

Mailapelit.

Pesis.

askartelimme toivepussit, joiden sisään kirjoitettiin unelmat ja haaveet.

Asukisan finalisteja

Vielä jaksettiin pelata pingistä...

Ja shakkia. :)