Hirmuinen Sanahiiri

Nyt se on kaupoissa, kirjastossa ja kaikkialla! Tauno ja Nelli -sarjan kakkososa, Hirmuinen Sanahiiri, on tullut painosta ja odottaa lukijoitaan.

Kustantamon tiedotteessa kerrotaan:

Karjalan Koivistolta evakkona Espooseen muuttanut Alma Akilina menee ystävänsä Matin kanssa kouluun. Se on tietysti jännittävää, varsinkin kun lukeminen tuottaa päänvaivaa. Koulun alku on takkuista, kun Hirmuinen Sanahiiri varastaa Alman kirjaimet ja Kansakoulun Kalle kiusaa.

6–10-vuotiaille suunnatun satukirjan teemoja ovat lukemaan oppimisen lisäksi ystävyys, erilaisuuden arvostaminen ja myötätunnon kehittäminen. Kirjan on kuvittanut Anne Stolt.

Kirjailija Seija Helander kirjoittaa Taunon ja Nellin tarinoiden lisäksi myös aikuisille ja toimii aktiivisesti niin lasten kuin ikäihmistenkin monipuolisten toimintamahdollisuuksien parantamiseksi. Kuva-artesaani Anne Stolt debytoi kuvittajana Taunon ja Nelli -sarjan ensimmäisessä osassa Tauno ja Nelli evakkomatkalla (Avain, 2017) ja on sittemmin kuvittanut useita lastenkirjoja.


Tauno ja Nelli on osa

Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Nallet Facebookissa
  • Facebook Social Icon
Yhteystiedot

 

Puh.​ 050-4328891

seija.helander@sanariihi.fi

Finland

​​​

© 2017 Seija Helander. 

Proudly created with Wix.com